Digital Graphic Art (DGA)

"Lena sørger alltid for å tilføre en personlighet, en nerve og et samtidspreg som til enhver tid kan tilbakevise til hennes tolkning av aktualiteten i eget liv. Det er slik hun bearbeider sitt rike følelsesliv. Som et eksempel på dette kan vi se på hennes serien av grafiske verk «Earth Power» som skildret hendelsesforløpet fra det dramatiske jordskjelvet som hun selv og resten av familien opplevde i Armenia året 1988. Her ser vi fragmenter som i et velkomponert kaos kan gi beskueren et vagt innblikk i det reelle katastrofale marerittet." Av Astri Tonoian.

 

Jeg har startet å jobbe med digital kunst allerede i 1995. Da var det veldig få kunstnere som brukte denne teknikken. DGA er tidkrevende, dataerfaringskrevende og kostnadskrevende teknikk. Som regel begynner jeg fra å tegne mine idéer med blyant på papir, så scanner jeg tegningene inn i datamaskin, 

bearbeider skissene eller tegner bildene mine helt fra scrach med datamus i Photoshop. Etter at bildet er ferdig, printer jeg det og tegner eller håndkolorerer over på utskriften. Ofte gjentar jeg prosessen om igjen flere ganger til jeg er fornøyd. 

 

1/1

 © LENA AKOPIAN   akopian.no        la(at)wemail.no

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now